FOKUS OKTOBER: AKNE & ANTI-AGE

Forestill deg huden din på sitt beste...

Denne måneden tilbyr vi en fantastisk pakkeløsning på produkter og behandlinger fra Elizabeth Arden PRO til alle som ønsker å oppnå hudforbedring på et helt nytt nivå. Vi hjelper deg å skreddersy et hudpleieprogram basert på dine behov og din hud, og du velger selv hvor avansert det skal være!

 

HUDPLEIEPROGRAM SOM GIR RESULTATER

Facial2.jpg

STEG 1

Book deg en time til vår supereffektive expressbehandling The Lunchtime Facial (30min).

I denne behandlingen rengjør vi huden din godt med rens og peeling og utfører grundig hudanalyse. Dette hjelper oss å kartlegge dine behov og skreddersy ditt hudpleieprogram. Så legger vi på en deilig fuktmaske som etterlater huden din myk og strålende. Avsluttes med peel pad, serum og krem tilpasset din hud. Ordinær pris: 550,-

Kjøper du serum og krem får du 50% på behandlingen: KUN 275,-!

 

perf facial serum.jpg

STEG 2

Du kjøper med deg hjem ditt favorittserum etter ønsket effekt + kremen tilpasset din hud.

Velg mellom våre fem kraftfulle serum som gir intens fuktighet, virker sårhelende og cellefornyende. Sammen med en av våre tre fantastiske fuktighetskremer du bruker både dag og natt har du allerede nå en utrolig effektiv og resultatorientert produkt-duo å starte med! 

 

 

STEG 3

ALLE SOM KJØPER PRODUKTPAKKEN SERUM + KREM FÅR RABATT PÅ FORSTERKENDE PRODUKT OG SALONGBEHANDLING! DU VELGER SELVSAGT SELV OM DU ØNSKER Å BENYTTE DEG AV DISSE TILBUDENE:

High_Definition_Radiance_Peel_Pads.jpg

50% på valgfri Peel Pads!

Kombinasjonen Peel Pad og serum forsterker effekten av hverandre. De profesjonelle Peel Pads'ene har høye konsentrasjoner av av alfa og beta hydroksisyrer som jobber i synergi med hverandre, trekker dypt ned i huden og gir generell hudfornyelse. Velg din favoritt etter ønsket effekt!

NÅ KUN 299,-

 

50% på salongbehandling Hydrating Peel

Denne kjemiske peelingen er en intensiv behandling som gir oppsiktsvekkende resultater. Gir umiddelbart synlig glattere hud, har balanserende effekt, fyller huden med fukt, jevner hudtonen og bedrer uren hud. Øker effekten av hjemmeprodukter slik at resultatet synes raskere. 

NÅ KUN 350,-

 

20 % på klippekort 6x hydrating peel/multifunctional peel 

 

Dokumenterte resultater taler for seg selv:

 

Betingelser:

The Lunchtime Facial må utføres i løpet av oktober 2017.

Produktpakke serum + krem må kjøpes i løpet av oktober 2017.

Salongbehandling Hydrating Peel må utføres innen utgangen av november 2017.

Klippekort på Hydrating/Multifunctional Peel har ordinær utløpstid på 12mnd fra kjøpsdato