HUD- OG KROPPSPLEIE FOR GRAVIDE

Ansiktsbehandlinger

Vi har ingen egen ansiktsbehandling spesielt for gravide, men som alltid ellers tilpasser vi hver enkelt behandling til ditt behov.

 

Når vi behandler huden til deg som gravid vil vi ta hensyn til blant annet:

 

·      økt sensitivitet

·      hormonelle endringer som gir utslag i hudens tilstand

·      valg av produkter med trygge ingredienser som er godkjent for bruk på gravide

 

Copy of IMG_1223_2_Edit.jpg

Vi starter alltid behandlingen med å kartlegge din huds behov gjennom samtale med deg og analyse av huden, før vi velger behandlingsforløp og vurderer hvilke produkter som vil være best.

Vi tar selvsagt også hensyn til din komfort og sørger for at du får ligge så godt som mulig på benken. Ekstra støtte under rygg, ben og nakke, samt muligheten for å la ryggen på benken stå i vinkel dersom du ikke kan ligge helt flatt.

 


Massasje - MIDLERTIDIG IKKE TILGJENGELIG (vår massør er i mammaperm!)

Fra og med andre trimester kan alle gravide nyte godt av massasje,  spesielt  de som sliter med vond rygg, nakke og slitne ben. Behandlingen utføres av profesjonell massør med god erfaring, i trygge og behagelige omgivelser. Du velger selv hvilke områder av kroppen du ønsker å få behandlet, og behandlingen utføres hovedsakelig liggende på rygg eller på siden. Alt ettersom hva du er komfortabel med. Massøren bruker høykvalitets oljer med beroligende lavendel-essens.

 

Massasje (25min) kr 490,-

Massasje (50min) kr 790,-

IMG_0328.JPG

Voksbehandlinger

Alle våre voksbehandlinger kan trygt utføres mens du er gravid. Så lenge du selv er

komfortabel med det er det ikke noe i veien for å utføre intimvoks helt frem til fødsel. Vi bruker en svært skånsom voks som holder lav temperatur, og som er egnet til selv den mest sensitive hud.


Pakketilbud

Unn deg en deilig velværebehandling som vordende mor! 
Oppfriskende og grundig fotpleie m/ deilig fuktmaske. Mens masken virker får du avslappende hodebunnsmassasje. Til slutt påføres mykgjørende fotkrem, med tilhørende drenerende massasje av legger.

 

Velværepakke Gravid                           990,-

pexels-photo-57529.jpeg

Produkter

Ikke alle produkter egner seg like godt for deg som gravid. Vi fører mange gode, trygge produkter som kan brukes gjennom hele graviditeten og ammeperioden.

Mange opplever at huden forandrer seg drastisk under graviditet, ofte i form av tilstopninger og kviser. Det er absolutt mulig å hjelpe huden til å finne balanse. God solbeskyttelse er et must, da mange gravide opplever plagsom pigmentering (mørke flekker) i ansiktet ved soleksponering.

Vi hjelper deg å finne de beste alternativene til din hud! 

shutterstock_182586209.jpg