Håndpleie

Manikyr (30min)

390,-

Filing og stell av negler og neglebånd + håndkrem.
Filen vi bruker i behandling får du med hjem!

manikyr+close+up.jpg

Tilleggsbehandlinger

Lakk, ensfarget

150,-

Lakking gjøres kun i kombinasjon med manikyr.

Shellac, ensfarget

300,-

Shellac legges kun i kombinasjon med manikyr.

Fjerning av Shellac

200,-

OBS! Vi har opplevd at gelélakk lagt i andre salonger ikke har latt seg fjerne med det utstyret vi har, da det har blitt benyttet annet produkt og teknikk ved påføring. Vi tar derfor forbehold om at dersom det ikke gir ønsket resultat må vi likevel ta betalt for brukt tid og produkt.  

Klippekort Manikyr + Shellac

2900,-

5x behandlinger inkl. fjerning. Spar 1550,-!

shellac2.gif

CND Shellac er verdens første originale farge med UV3 teknologi.  CND Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gele.

HVA ER CND SHELLAC?

Shellac er en lakk som gir eksepsjonell høyglans som varer i opp til to uker uten riper eller avskalling. Den legges som en vanlig neglelakk - underlakk, farge, overlakk - og herdes i CND UV/LED lampe. Shellac beskytter naturneglen, og som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare noen minutter, og helt uten filing på naturneglen.


PÅFØRING OG FJERNING


Shellac Color Coat legges i to strøk og kombineres med Shellac Base Coat og en av Shellac Top Coats. Alle lag herdes i CND UV/LED lampe.   Det trengs ingen filing på naturneglen verken før påføring eller under fjerning, noe som skiller Shellac fra fargede geleer og andre kunstmaterialer på markedet.
 Shellac fjernes med wraps og CND Offly Fast uten noen form for filing på naturneglen.

CND Shellac er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).