MAMMALUKSUS - velvære for barselmødre!

 

Mange mødre i barselpermisjon opplever at egenpleien de kunne unne seg før babyen kom, dessverre blir redusert til ren luksus - langt ned på prioriteringslista!

Vi ønsker derfor å gi mødre med baby en mulighet til å unne seg litt velvære og pleie i vår salong. Det legges til rette for stell, amming/mating og vi hjelper til så langt det er mulig med babyen slik at mamma får utført sin behandling. Det settes av god tid til hver behandling og det tas selvsagt hensyn til at babyers behov ofte er uforutsigbare.

 

Lille Lívia tar selfies med Emma mens mamma får massasje!

Lille Lívia tar selfies med Emma mens mamma får massasje!

NÅR?

Vi setter av 1-2 dager i måneden hvor mamma og baby kan komme til oss mellom kl 10:00 - 15:00.

Det lønner seg å booke time god tid i forveien, da disse dagene er veldig populære!

HVEM?

Mammaluksus er for alle mammaer i barselpermisjon som trenger litt god pleie uten å måtte forlate babyen sin! Vi hjelper til med å passe babyen, eller du kan ha med en venn som hjelper til om du foretrekker det.

 

HVA?

Du kan velge fritt fra vår ordinære behandlingsmeny og vi tilpasser alle behandlinger til ditt behov. Det er likevel viktig å tenke på babyens rutiner på mat/søvn i forbindelse med tidsbruken på behandlingene.

(OBS! På Mammaluksus-dagene holder vi av ekstra behandlingstid og ressurser til barnepass. Det er derfor ikke mulig å booke rabatterte behandlinger i det gitte tidsrommet.)

 

Lille Wilma følger nøye med når mammas føtter blir myke og pene!

Lille Wilma følger nøye med når mammas føtter blir myke og pene!

BOOKING

For å bestille time kan du enten ringe oss, sende e-post direkte på post@neroli.no eller bruke skjemaet nederst på denne siden! (Skjema er ikke direkte booking, men fungerer som en forespørsel om time. Vi kontakter deg innen kort tid for å tilby det vi måtte ha av ledig tid.)

 

AVLYSE/AVBRYTE TIME

Dersom du ikke kan møte til den avtalte tiden er det viktig at vi får beskjed så snart som mulig og senest dagen før du skal til behandling. Dersom du ser at du ikke vil rekke frem til timen i tide er det også viktig at vi får beskjed, slik at vi kan gjøre nødvendige endringer i vår timeplan. Time som ikke kanselleres eller gis beskjed på forhånd vil belastes i sin helhet.

 

Dersom behandlingen må avbrytes på grunn av hensyn til babyen slipper du å betale for behandlingen i sin helhet. Vi tilpasser løsningen på dette til hvert tilfelle. Vi kan selvsagt også gjøre avtale om at man får komme tilbake en annen dag og gjøre resten dersom man må avbryte behandlingen (f.eks. bare den ene av to legger ferdig vokset!).


Lyst på litt mammaluksus? Fyll ut skjema, så finner vi tid til deg!

F.eks.: "Mellom kl 11-13" eller "Ikke før kl 12"