MAMMALUKSUS - velvære for barselmødre!

 

Mange mødre i barselpermisjon opplever at egenpleien de kunne unne seg før babyen kom, dessverre blir redusert til ren luksus - langt ned på prioriteringslista! Vi kan ikke hjelpe med hva du får gjort hjemme hos deg selv, men vi ønsker å gi mødre med baby en mulighet til å unne seg litt velvære og pleie i vår salong.

 

Lívia tar selfies med Emma mens mamma får massasje!

Lívia tar selfies med Emma mens mamma får massasje!

NÅR?

Mammaluksus er tilbake i februar!

 

OBS!

Renoveringen av våre lokaler har tatt betraktelig lengre tid enn antatt, og vi ønsker å vente til vi har kommet helt i orden før vi tar i mot mammaer med små babyer. Vi regner med å være klare i løpet av januar, så mot slutten av måneden vil vi legge ut datoer for februar og utover.

Dersom du har fått gavekort på Mammaluksus i presang som du gjerne vil benytte deg av før februar, kan du gjerne ta kontakt med oss, så ser vi hva vi får til!

HVEM?

Man kan booke som enkeltperson eller som barselgruppe på inntil fire personer. Tar man barseltreffet hos oss vil jo fordelen være at det er flere mammaer tilstede som kan hjelpe litt med babyen til de som er i behandling.

 

HVA?

Du kan velge fritt fra vår ordinære behandlingsmeny og vi tilpasser alle behandlinger til ditt behov. I tillegg har vi stadig gode tilbud på både behandlinger og produkter, spesielt for dere som kommer til oss på Mammaluksus! 

 

MAMMA-MASSASJE!

Vår massør Marthe Kristina har utviklet en egen spesialtilpasset behandling, med fokus på muskulaturen som slites mest ved bæring og amming av baby. Massasjen tilpasses selvsagt også individuelle behov, og du kan velge mellom 25 og 50 minutters behandling. Himmel på jord for slitne armer og skuldre!

Lille Wilma følger nøye med når mammas føtter blir myke og pene!

Lille Wilma følger nøye med når mammas føtter blir myke og pene!

HVORDAN?

Vi har to behandlingsrom pluss manikyrstasjon i resepsjonsområdet, så maks tre kan få behandling samtidig. Det legges til rette for stell, amming/mating og vi hjelper til så langt det er mulig med babyen slik at mamma får utført sin behandling. Det settes av god tid til hver behandling og det tas selvsagt hensyn til at babyers behov ofte er uforutsigbare.

 

BOOKING

For å bestille time kan du enten ringe oss, sende e-post direkte på post@neroli.no eller bruke skjemaet nederst på denne siden! (Skjema er ikke direkte booking, men fungerer som en forespørsel om time. Vi kontakter deg innen kort tid for å tilby det vi måtte ha av ledig tid.)

 

AVLYSE/AVBRYTE TIME

Dersom du ikke kan møte til den avtalte tiden er det viktig at vi får beskjed så snart som mulig. Dersom du ser at du ikke vil rekke frem til timen i tide er det også viktig at vi får beskjed, slik at vi kan gjøre nødvendige endringer i vår timeplan. Time som ikke kanselleres eller gis beskjed på forhånd vil belastes i sin helhet.

 

Dersom behandlingen må avbrytes på grunn av hensyn til babyen slipper du å betale for behandlingen i sin helhet. Vi tilpasser løsningen på dette til hvert tilfelle. Vi kan selvsagt også gjøre avtale om at man får komme tilbake en annen dag og gjøre resten dersom man må avbryte behandlingen (f.eks. bare den ene av to legger ferdig vokset!).


Lyst på litt mammaluksus? Fyll ut skjema, så finner vi tid til deg!

Ved flere deltakere, skriv inn NAVN, TELEFONNUMMER og E-POSTADRESSE på de som skal være med.
F.eks.: "Mellom kl 11-13" eller "Ikke før kl 12"