Néroli Hudpleie - Oslo - Matis logo
 

Matis - Beauty Expert

Matis er en komplett plantebasert serie med nydelige og effektive ansikt- og kroppspleieprodukter av aller høyeste kvalitet. Matis skiller seg fra andre serier ved at de velger alt det beste fra naturen, både planteekstrakter, planteoljer, aromaterapi, alger og vitaminer. I tillegg er produktene basert på avansert planteteknologi, hvor Matis-laboratoriet er ledende i verden. 

Planteteknologi er det siste og mest fremtidsrettede innen kosmetiske ingredienser. 
Det går i korthet ut på at plantestoffer bearbeides med avanserte laboratorieteknikker for å utvikle enda mer aktive ingredienser som fortsatt er naturlige. Bl.a. kan man lage identiske etterlikninger av stoffer som allerede finnes i huden. Dette gjør Matis-produktene meget effektive, samtidig som de er svært milde. Huden kommer i balanse, med minimal risiko for allergiske reaksjoner. 

Matis har vunnet en rekke internasjonale priser. Kosmetikkbransjens prestisjetunge ”Oscar” er tildelt Matis hele 9 ganger for blant annet beste hudpleieserie, Spa/kroppsserie, herreserie, design og behandlingskonsept. Dette bekrefter at serien er av høyeste kvalitet, nyvinnende og moderne. I tillegg til gode effekter, er Matis-produktene kjent for nydelige plantedufter, behagelige konsistenser og stilren design.

[Les mer om Matis]