Om Oss

Elisabeth Lian og Emma Modén gikk i samme klasse ved Hudpleieakademiet i Oslo, og er begge hud- og kroppsterapeuter med internasjonal CIDESCO-godkjenning. 

I februar 2012 åpnet Emma og Elisabeth sin klinikk Néroli Hudpleie på Fredensborg i Oslo. Fra høsten 2012 har de også hatt engasjement som lærere og eksamenssensor ved Hudpleieakademiet.

 

Både Elisabeth og Emma har lang erfaring fra voksing, og holder spesialiserte kurs i brasiliansk voksing for hudterapeuter.

Elisabeth (f.1977) er født og oppvokst i Harstad. Etter mange år i Brasil flyttet hun til Oslo i 2004. I klinikken er Elisabeth ansvarlig for markedsføring. [e-post]

Emma (f.1986) er født og oppvokst i Karlstad i Sverige. Hun har bodd i Oslo siden 2007 og trives veldig godt i Norge. I klinikken er Emma ansvarlig for regnskap og økonomi. 

[e-post]

Elisabeth+og+Emma.jpeg

Våre samarbeidspartnere

Nathalie Nordin (f. 1988) er født og oppvokst i Stockholm. Hun har bodd og arbeidet i Norge siden 2013.

Hun ble uteksaminert fra Hudpleieakademiet våren 2015, med internasjonal CISDESCO-godkjenning og tilleggskurs i vippe-extensions. I  november 2015 tok hun Master Class videreutdanning innen vippe-extensions hos Lash Bar. Høsten 2016 tok Nathalie kurs i vippeløft (Lash Lift Treatment) hos HH Cosmetique.

[e-post]

Natalie.jpeg

Marthe Kristina Ellefsen (f. 1988) er utdannet massasjeterpeut fra Institutt for Helhetsmedisin (IFH) i Oslo. Fra tidligere har hun utdannelse som idrettslærer fra Norges Idrettshøyskole. Marthe har stor interesse for bevegelsesapparatet og muskel/skjelettplager. Hennes spesialiteter er klassisk massasje, velværemassasje, triggerpunktbehandling og stretching. 

Når Marthe ikke er hos Néroli er hun å finne i sitt eget studio, Massasjekompaniet AS i Markveien på Grünerløkka i Oslo.

Marthe.jpg

IMG_3325.JPG

NÉROLI SØKER VOKSTERAPEUT!

 

Grunnet økt vekst og planer om utvidelse søker vi etter en ny, dyktig medarbeider til vår klinikk på Fredensborg. Vi har foreløpig ledig kapasitet for en deltidsstilling, men med stor mulighet for utvidelse til heltid.

Tiltredelse: Vinter 2018/2019!

Vårt team består i dag av hudterapeuter, vippetekniker og massør. Da vi opplever særlig økende popularitet på intimvoksing er det først og fremst terapeuter med erfaring innen varmvoks vi søker.

Vi har en liten og koselig salong, og vi jobber tett på hverandre. Derfor er det viktig for oss at du liker å jobbe i team og at du er ryddig. Vi holder høyt faglig nivå og setter strenge krav til hygiene. Forståelse for god kundeservice og menneskelige relasjoner er en selvfølge.

 

Kvalifikasjoner:

·       Erfaring med intimvoks (brasiliansk/bikini) med varmvoks.

·       Selvstendig næringsdrivende som jobber på provisjon

·       Mulighet for å jobbe kvelder og helg

 

Flott om du også:

·       Er utdannet hudterapeut

·       Har erfaring med manikyr, fotpleie og CND Shellac

 

Personlige egenskaper:

·       Ansvarsfull og pliktoppfyllende

·       Er selvdreven, serviceinnstilt og opptatt av å gi kunden en god opplevelse

·       Utadvendt og tillitsvekkende

·       Strukturert og god ordenssans

·       Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

·       God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

·       Generell datakunnskap

·       Evner å knytte seg til våre faste kunder og bygge opp ny kundebase

·       Ikke-røyker


Vi tilbyr:

·       Arbeidsmiljø med høy trivselsfaktor!

·       Høy faglig kompetanse blant dine kolleger

·       Konkurransedyktige betingelser

·       Interne kurs og utviklingsmuligheter

·       Personalrabatter 

 

ER DETTE NOE FOR DEG?

Da håper vi du sender din søknad + CV til oss på: post@neroli.no

SØKNADSFRIST: Snarest!