Om Oss

Elisabeth Lian og Emma Modén møttes i 2011 på Hudpleieakademiet i Oslo, og er begge hud- og kroppsterapeuter med internasjonal CIDESCO-godkjenning. 

I februar 2012 åpnet Emma og Elisabeth sin klinikk Néroli Hudpleie på Fredensborg i Oslo. Fra høsten 2012 har de også hatt engasjement som lærere og eksamenssensor ved Hudpleieakademiet.

 

Både Elisabeth og Emma har lang erfaring fra voksing, og holder spesialiserte kurs i brasiliansk voksing for hudterapeuter.

Elisabeth (f.1977) er født og oppvokst i Harstad. Etter mange år i Brasil flyttet hun til Oslo i 2004. I klinikken er Elisabeth ansvarlig for markedsføring. [e-post]

Emma (f.1986) er født og oppvokst i Karlstad i Sverige. Hun har bodd i Oslo siden 2007 og trives veldig godt i Norge. I klinikken er Emma ansvarlig for regnskap og økonomi. 

[e-post]

Elisabeth+og+Emma.jpeg

Våre samarbeidspartnere

Nathalie Nordin (f. 1988) er født og oppvokst i Stockholm. Hun har bodd og arbeidet i Norge siden 2013.

Hun ble uteksaminert fra Hudpleieakademiet våren 2015, med internasjonal CISDESCO-godkjenning og tilleggskurs i vippe-extensions. I  november 2015 tok hun Master Class videreutdanning innen vippe-extensions hos Lash Bar. Høsten 2016 tok Nathalie kurs i vippeløft (Lash Lift Treatment) hos HH Cosmetique.

[e-post]

Natalie.jpeg

Marthe Kristina Ellefsen (f. 1988) er utdannet massasjeterpeut fra Institutt for Helhetsmedisin (IFH) i Oslo. Fra tidligere har hun utdannelse som idrettslærer fra Norges Idrettshøyskole. Marthe har stor interesse for bevegelsesapparatet og muskel/skjelettplager. Hennes spesialiteter er klassisk massasje, velværemassasje, triggerpunktbehandling og stretching. 

Når Marthe ikke er hos Néroli er hun å finne i sitt eget studio, Massasjekompaniet AS i Markveien på Grünerløkka i Oslo.

Fra juni 2019 er Marthe i foreldrepermisjon.

Marthe.jpg

Vilborg Austfjörð Gunnarsdóttir (f. 1994) er født og oppvokst på Island. Hun har bodd og jobbet i Norge siden 2016, og ble uteksaminert fra Hudpleieakademiet med internasjonal CIDESCO-godkjenning våren 2018. Vilborgs spesialitet er voksing. Vinteren 2018 tok hun spesialiseringskurset i brasiliansk voks som Emma & Elisabeth holder for Hudpleieakademiet. Før Vilborg kom til Néroli jobbet hun fulltid som voksterapeut på Waxing Palace i Oslo.

IMG-9120.jpg