Klassisk vippe-extensions

Ved klassisk vippe-extensions limes ett og ett hårstrå av fineste kvalitet med kirurgisk og spesialtilpasset lim til ett og ett naturlige øyevippehår.

Vi vurderer «helsen» til vippene for hver klient. Om vi mener at dine vipper ikke kan bære en bestemt lengde eller tygde vil vi gi beskjed om dette. Overdrevent bruk kan skade vippene dine på sikt og vi ber om at du stoler på at vi ønsker det beste for deg og dine vipper.

 

Vi har aldersgrense 18 år på vippe-extensions.

 

Klikk her for mer informasjon om våre vippe-extensions behandlinger.

Vippe-extensions

Før behandlingen:

Man kan gjerne farge vippene (permanent farge) et par dager i forkant av behandlingen, for et jevnere resultat. Når du møter til behandling er det absolutt en fordel om du ikke har make up på øynene. Dersom du har make up på øynene bør du komme 5-10min før så du rekker å fjerne den. 


Under behandlingen:

Skal du legge nytt sett med vipper, må du regne med å ligge stille på benken mellom 1,5-2 timer. Det er derfor lurt å gå på toalettet før behandlingen starter.
Mange opplever å sovne under behandlingen, og som oftest går det greit. Men dersom terapeuten merket at du beveger mye på øynene må du prøve å holde deg våken. Dette for at behandlingen skal kunne utføres uten risiko for at f.eks lim kommer inn i øyet eller du blir skadet av de skarpe instrumentene som brukes.

 

Noen forestiller seg at å få satt på vipper kan oppleves klaustrofobisk fordi man ikke kan åpne øynene under noen omstendighet mens behandlingen foregår. Dette stemmer ikke! Det er riktig at man helst ikke skal åpne øynene under behandlingen, men om det skulle skje er det ikke farlig. Men det er viktig at du sier fra til terapeuten om du skulle føle behov for å åpne øynene, og alltid best å ha dialog med terapeuten i forkant om at du opplever det som problematisk å ligge i ro såpass lenge.

 

Etter behandlingen:

De første 24 timene:

Unngå vann og damp (Dusj, regn, badstu, spa, etc.)
Unngå overdreven svette i ansiktet
Ikke bruk mascara
Ikke legg oljebaserte produkter nær øynene.
Ikke sov på mage
Hvis ikke dette følges kan vippene falle raskere av!

Etter de første 24 timene:

Ved bruk av mascara – ikke vannfast og kun på tuppen av vippene. Gjerne en som er egnet til bruk på extensions. 
Ved bruk av eyeliner – bruk vannbasert så den er enkel å vaske av.

 

Ved kontakt med øynene, unngå kontakt ved vipperoten i størst mulig grad. Ikke dra i eller pell på vippene.
Børst vippene hver dag med en tilpasset kost. (Du får med en hjem etter behandlingen).
Vask vippene minst en gang per dag med tilpasset rens (ikke oljebasert). Bruk fingertuppene og masser inn forsiktig. Om man ikke er flink til å rense er risikoen stor at vippene raskere faller av, og det kan også oppstå irritasjon. 

 

Noen svært få personer opplever allergisk reaksjon på limet som brukes på vippene. Dette kan oppstå både umiddelbart eller etter lang tid med extensions. Om dette skjer etter en behandling hos oss, erstatter vi ikke behandlingskostnaden, men vi fjerner selvsagt vippene uten kostnad.

Påfyll:

Hvis du har fått lagt vipper i en annen salong og ønsker påfyll hos oss ønsker vi å gjøre en vurdering av vippene før behandlingen kan utføres. Dersom kvaliteten på vippene avviker fra vårt produkt kan det hende vi ikke ønsker å utføre en påfyllsbehandling.

Påfyll anbefales å gjøres etter 2-3 uker for best resultat. Har du mistet mer enn ca 60% av vippene må det legges nytt sett.