Hårfjerning for kvinner

Klikk her for meny + priser

 

IMG_8115.JPEG

Alle våre voksterapeuter har flere års erfaring innen voksing. God teknikk og hygiene,  samt markedets beste produkter sikrer deg en profesjonell, grundig og trygg behandling.

Vi bruker kun Lycon Hot Wax til all intimvoks, samt sensitive områder som armhuler og ansikt. Denne voksen har lavt smeltepunkt og inneholder mange pleiende ingredienser. Den er derfor meget skånsom for huden og oppleves av mange som mindre smertefull enn ordinær stripsvoks. Det påføres et tynt lag olje på huden som virker beskyttende, så voksen omslutter bare hårene som skal fjernes og huden forblir intakt. Ingen sårhet, og huden kjennes normal og silkemyk ut allerede rett etter at behandlingen er overstått!

 

Vi utfører foreløpig kun intimvoks (bikini og Brazilian) på kvinner. Det finnes flere salonger i Oslo som utfører slik behandling på menn, spør oss gjerne om du ønsker tips!

Hvorfor hårfjerning med voks?

Våre kunder gir oss tilbakemeldinger på mange fordeler med voksing:

·       Områdene som vokses forblir hårfri mye lenger enn når det barberes. Ved barbering skjæres hårene av i hudoverflaten og stubber kan kjennes allerede dagen etterpå. Med voks fjernes hårene med roten og fødes på nytt som nye, friske hår opptil flere uker etter behandlingen. Hårene er mykere og ofte tynnere når de vokser ut igjen.

·       Mange føler seg renere og mer hygieniske når de har fjernet hår med voks. Kroppslukt reduseres.

·       Mindre hår er fordelaktig for de som trener eller utøver idrett. Svømmere og syklister sverger ofte til voksing!

·       Noen vokser fordi en partner foretrekker det. Det viktigste er likevel at du selv føler deg vel!

·       Hårfjerning øker følsomheten i huden, spesielt i intime områder.


Intimvoks – hva er det?

2db23d3be5f3877e5e1b34e0152bdc87--lycon-wax-your-best-friend.jpg

Intimvoks er enkelt og greit fjerning av kjønnshår. Vi har tre forskjellige behandlinger vi regner som intimvoks, og det som skiller er hvor mye hår du ønsker å fjerne.

Bikini: Det vokses kun i den øvre delen av kjønnshårene, det som stikker ut fra truse/bikinikanten. Undertøy kan beholdes på under behandlingen.

Bikini Pluss: Fjerner hår nedover langs lysken og bakover, hår som ville vært synlig i en string-truse. Undertøy kan beholdes på under behandlingen .

Brazilian: Fjerner alt hår, også på kjønnslepper og bak. Noen ønsker å la det være igjen en stripe ellet trekant med hår foran. Fjerner man absolutt alt kalles det populært for en ”Hollywood”. Her må undertøyet av, men man får et håndkle over seg som flyttes til siden der voksen påføres. Vårt mål er at kunden skal føle seg så komfortabel som mulig under hele behandlingen!

I alle behandlingene tilpasser vi selvsagt mengden hår som fjernes etter ditt ønske!

CB529BEA-EC81-442D-89FA-1C85C838844E (1).jpg

Hvordan foregår behandlingen?

Når du kommer på voksing blir du vist inn på behandlingsrommet, hvor du får klargjøre deg til behandlingen før terapeuten kommer inn. Skal du gjøre Brazilian må du ta av deg alt tøy nedentil. Vi legger alltid frem våtservietter du kan bruke om du har behov for en oppfreshing! Så legger du deg på behandlingsbenken med et håndkle over deg, og terapeuten kommer inn.

 

De første gangene kan det føles rart å få utført denne behandlingen, og mange er nervøse både for smerten og det å være naken for en terapeut. Dette er helt naturlig, men husk at vi er erfarne terapeuter og at vi alltid vil gjøre vårt beste for at du skal kjenne deg trygg, komfortabel og godt ivaretatt. Før behandlingen starter snakker vi gjerne sammen om hva du forventer av behandlingen, om det er noe spesielt vi skal ta hensyn til, hvor mye hår du ønsker å fjerne, etc.

Menstruasjon og graviditet

Så lenge du føler deg komfortabel med det er det ingen problem å vokse selv om du har mens eller er gravid. Mange opplever noe lavere smerteterskel rett før og under mensen og i tidlig stadium av graviditet.

Har du mens er det viktig at du nylig har byttet tampong eller har i menskopp før du kommer på behandling. 

Før du kommer til voksing 

For best mulig resultat bør hårene som vokses være mellom 0,5-1 cm lange. Er de lengre kan de med fordel trimmes, enten med saks eller maskin. Er hårene fullt utvokste på lengde vil det lugge, og det er vanskeligere for voksen å få feste.

 

Klikk her for meny + priser

FØR DU KOMMER TIL VOKSING
dobbeldip.jpg